Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. prefabrik ev modelleri Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: prefabrik ev Maliyet

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir prefabrik ev teklif alabilirsiniz.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı oluştururken, modern day cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar prefabrik ev blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çok severler.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri prefabrik ev fiyatları eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page